Til dere som ikke vet hva impuls er så er det et Kristen festival som går over en helg der det er møter(celebrations) og seminarer.

I år var det 2900 som hadde tatt turen til stavanger på impuls og det er ganske så imponerende. Jeg blir litt lei av å vente i kø og måtte sitte trangt på gulvet etter hvert, men jeg overlevde: så det kan jo ikke være så gale.

Serminar:
I år var jeg på lovsangs seminar. Dette seminar gikk over 3 bolker. Det førsta handla mer om va lovsang handler om, mens andre bolk handlet om å lede et lovsangsteam og det praktiske rundtdet. Den tredje bolken var låtskriving.

Siden jeg nå har blitt lovsangsleder så gidde dette seminare meg nye tanker. Det var et lærerikt seminar hvor jeg lærte mye nyttig og ting som jeg skal ta med meg videre tildet lovsangsteamet jeg er leder for.

Låtskrivings bolken var den bolken jeg likte best. Her snakkte Christan Hesselberg om hvordan en lovsang blir til. Hvor vi kan finne inspirasjon fra og mye mer rundt det. SÅ nå har jeg lært en del og forhåpentligvis vill jeg begynne å lage litt lovsanger selv.

Celebration:

Møtene syns jeg var kanon bra. Talene og Lovsangen var bare helt konge. Det er bare et eller aent som gjør det så mye mer godt å synge lovsang med 2900 andre mennesker. Det er bare helt spesielt. En utroligt god åndelig opplevelse. Talene var og bra, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke fikk med meg alt ,men hadde en god opplevelse fordet. Oskar show vill ejg si var nokså morsomt til tider. Det som egentligt er det eneste minuse med celebration er at vi må sitte trangt og tettpakka på golvet.

Rudi myntevik konserten:

Får å si det sånn så tok den helt av. Folk hoppe å sang med for full hals. Jeg som har verdt forkjølet si mandag lot meg ikke stoppe. Så jeg forlatet konserten med en hes stemme kan du si.
Svett og klam ble du også etter hvert inni i den tette folkemengden og da er det fikk erfare at det var viktig med godt vann. Så lørdagskvelden forlot vi impuls svette og gode til dere som lurte på det.

Det som sjedde ellers på impuls.:

Det er alltid morsomt på impuls treffe nye mennesker og snakke med folk du ikke har sett si sommeren.

Vi i fokus har et godt miljø og hadde det veldigt kjekt i lag under hele helgen. Vi satt samlet under møtene og var alltid en gjeng som satt å pratet i pausene og koste oss med snop,pizza og brus fra cafene. Får å si det sånn, jeg tror Dolly Dimples og Coca Cola tjente godt på den helgen:P Ellers var det mange «stander» om andre festivaler og skoler du kunne gå på. Det var en Impuls butikk og en bokhandel som hadde et flott utvalg av klær og cd-er.

Nå tror jeg at jeg må legge meg skal jeg komme meg opp på skolen imårå:s(.
Ikke kommenter at jeg har skrevet på bokmål for jeg varmer nemligt opp til fagstilen på onsdag og fredag. Det har sei sånn at jeg har gårr fra nynorsk til bokmål som mitt Hovedmål.

Reklamer